DİYARBAKIR / BAĞLAR - Nene Hatun Anadolu Lisesi

1.Dönem 2. Ortak Sınav Kazanım Tablosu (Önemli)

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Ortak Sınav Kazanım Tabloları aşağıda yer almaktadır. Öğrencilerimizin yazılıya hazırlanırken hangi kazanımlardan sorumlu olduklarını öğrenerek hazırlık yapmaları sınav başarıları açısından önem taşımaktadır.

Öncelikle Tablo 1'den ders bazlı senaryo numarası öğrenilerek Tablo 2'den söz konusu senaryo numarasının karşılık geldiği kazanımlar öğrenilmelidir.

TABLO 1)ORTAK SINAV KAZANIM TABLOLARINDA YER ALAN SENARYO NUMARASINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

TABLO 2)  SENARYO NUMARASINA AİT DERS KAZANIM TABLOSUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ....

*Okul bazlı yapılacak ortak sınavlarda açık uçlu ve kısa cevaplı sorular sorulacaktır.

Aşağıdaki derslerin sınavları Bakanlık veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Yapılacağından Senaryolar Ayrı Gösterilmiştir.

BAKANLIK TARAFINDAN YAPILACAK SINAVLAR

1) * 27 OCAK 2023 -9. SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KAZANIM TABLOSU (Bakanlık)

2) * 27 OCAK 2023 - 9. SINIF MATEMATİK KAZANIM TABLOSU (Bakanlık)

3) ÜLKE GENELİ ORTAK SINAV KILAVUZU

**Bakanlıkça yapılacak sınavlarda çoktan seçmeli sorular sorulacaktır.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILACAK SINAV

1) * 4 OCAK 2023  -11. SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KAZANIM TABLOSU (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

***İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak sınavda çoktan seçmeli sorular sorulacaktır.

*Milli Eğitim Bakanlığı 1. Dönem 2. Ortak Sınav Örnek Soru Kitapçıkları

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 31.12.2023 13:01 - Görüntülenme: 2446