DİYARBAKIR / BAĞLAR - Nene Hatun Anadolu Lisesi

May

Okulumuzun Tiyatro ve Drama kursu öğrencileriyle Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezinde sahnelenen "Yardımcı Aranıyor" adlı oyununa giderek ; tiyatronun nitelikleri, oyuncu performansları, sahne ,dekor, kostüm,role bürünme gibi tiyatro kavramları hakkında bilgilenmeleri sağlandı. Kulüp öğrencileri bu etkinlikten mutlu bir şekilde ayrılarak , bu etkinliğin tekrarının yapılmasını istediler. Etkinliği düzenleyen Eshat hocamız şunları söyledi: "Bu etkinlik için öğrencilere onay veren velilerimize ve okul idaremize Tiyatro ve Drama Egzersiz Kulübü olarak teşekkür ederiz."

Nis

10 Nisan 2023 tarihi itibariyle geçerli olacak ders saatlerimiz güncellenmiştir. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayının gelmesiyle birlikte pano süslemeleri yapıldı. Din kültürü dersi öğretmenlerimizden Dilan Konur ve Rümeysa Çapar öğretmenlerimizin öğrencilerle beraber hazırladığı pano ve koridor süslemeleri okulumuzu ayrı bir atmosfere bürüdü. Kendilerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda tarih öğretmenimiz Veysel Elhakan önderliğinde yazı ve şiirlerle yâd edildi. Günün önemine dair öğrencilerimiz yazı ve şiirler okudular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda şehitlerimiz anıldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü (3,14) okulumuzda Matematik öğretmenimiz Şebnem hoca öncülüğünde pano süslemeleriyle kutlandı. Öğrencilerimizin hazırladığı kitap ayraçları ve Pi sembolüne ait resfebe panosu oldukça ilgi topladı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemini bugün itibariyle bitirmiş oluyoruz. Öğrencilerimize bol bol dinlenecekleri ve derslerini tekrar edecekleri bir tatil dileriz. Çok kitap okumayı unutmayınız sevgili öğrencilerimiz!

Ock

Diyarbakır İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize bizzat kendi kurumlarında ilk yardım eğitimi verildi. Öğrencilerin ve katılan öğretmenlerin oldukça eğitici bulduğu bu farkındalık eğitiminden sonra öğrencilerimiz acil durumda kullanılan yöntem ve araçları da görme fırsatı elde etti. AFAD personellerine ve katılım gösteren okul idaremize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili pano hazırlandı. Pano hazırlanmasında emeği geçen tarih öğretmenimiz Veysel Elhakan, edebiyat öğretmenimiz Evindar Karahanoğlu ve görsel sanatlar dersi öğretmenimiz Serpil Akbaş'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Nene Hatun Anadolu Lisesi olarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılına hazırız. Ders kitapları ve yardımcı kaynaklar sınıflarda, öğrencilerimizi bekliyoruz.

Eyl

Okulumuzun başlangıç saati 08.00'den 08.30'a alınmıştır. Yenilenen ve gelişen idare ve öğretmen kadrosuyla okulumuz yeni eğitim-öğretim yılına hazırdır.